Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Buitenboordmotor Zorgt Voor Eenvoudige En Flexibele Montagemogelijkheden

Onze Buitenboordmotor Zorgt Voor Eenvoudige En Flexibile Montagemogelijkheden

Tot op heden werden onze rim drive motoren altijd als POD motor bevestigd, echter merkten wij dat klanten om meer flexibiliteit vroegen. Om klanten hierin te voorzien, kunnen wij met trots melden dat wij als eerste bedrijf ter wereld erin zijn geslaagd een buitenboord motor voor de markt als serieproduct gereed te hebben. 

Doordat we de basis al hadden staan met onze huidige motoren, was de stap naar een buitenboordmotor eenvoudiger te maken. Door onze kennis en ervaring van rim drive motoren zijn wij in staat geweest een buitenboord systeem te ontwikkelen dat past bij de karakteristieken van onze motoren. 

Dit buitenboord systeem heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van traditionele buitenboord motoren:

  • Het complete systeem is volledig elektrisch waardoor de gebruiker geen last heeft van benzine/diesel dampen of geluiden.
  • De toegepaste rim drive motoren zijn extreem sterk. 
  • Rim drive motoren zijn asloos, dit zorg voor een significant lagere kans op het vastlopen van de motor door touwen, netten en andere objecten onder water.

Tot slot heeft ons engineeringsteam getracht minimale inbouwmaten te realiseren en het systeem van allerlei gebruiksgemakken te voorzien:

  • De motorregelaar is geïntegreerd in de behuizing aan de bovenzijde van het bevestigingsblok.
  • Een dodemanskoord is geïntegreerd om de gebruiker van maximale veiligheid te voorzien.
  • Om tijdig eventuele storingen te herkennen is een LED in de behuizing gemonteerd.

Indien u meer te weten wilt komen over onze buitenboordsystemen dan kunt u terecht bij de desbetreffende productpagina’s op onze website of met ons verkoopteam in contact treden via sales@rimdrivetechnology.nl

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden