Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Logo RDT

Servicenter

Voorwaarden

Gebruiksaanwijzing

Batterij informatie

Product catalogus 2022

Veelgestelde vragen.

Bij iedere productpagina kunt u de meest gestelde vragen per product vinden. Mochten er toch nog aanvullende vragen zijn dan kunt u altijd bij één van onze specialisten terecht.

Technisch gezien kan de motor met elke batterij worden gebruikt mits deze het benodige vermogen kan leveren. Over het algemeen zijn wij in staat batterijen voor een zeer competatieve prijs in de markt te brengen.Mocht u niet overtuigd zijn van RDT batterijen dan adviseren wij contact op te nemen met uw dealer/servicepunt om er zeker van te zijn dat u de juiste batterij selecteert.

Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om optimaal en langdurig te presteren, ook in zoutwateromstandigheden. Om de motor nog beter te beschermen wordt iedere motor voorzien van een anode. Zie voor meer informatie de handleiding van de motor.

Ons verkoopteam/engineers kunnen samen met u de juiste motor selecteren op basis van ervaringen uit het verleden.

Het installeren van een motor is relatief eenvoudig aangezien alles, mits gewenst, plug-and-play wordt aangeleverd. Voor meer informatie kunt u de handleiding van de betreffende motor raadplegen.

Voor een vergelijk tussen de motoren kunt u de vergelijkingsmatrix binnen ons Service  Center raadplegen.

Garantie registreren.

Registreer via onderstaand formulier je product om gebruik te kunnen maken van je garantie.

Voer je e-mailadres in om bestanden te downloaden

Bedankt!

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u tot die tijd nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden