Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Website

Nieuwe Website

Als bedrijf zijn we een aantal jaren onderweg en hebben we wereldwijd klanten gelukkig gemaakt met rim drive motoren. Panama, Zuid-Korea, Australië, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Verenigde Arabische Emiraten, Canada, Verenigde Staten en ons eigen Nederland. Zomaar een aantal landen waar onze klanten zich bevinden. 

Om onze wereldwijde dekking te vergroten hebben wij flink geïnvesteerd in onze website, fotomateriaal en documentatie. Alles om klanten van een beter beeld, meer informatie, vertrouwen en transparantie te voorzien. Met trots kunnen wij vandaag dan ook melden dat onze nieuwe website vanaf nu voor iedereen zichtbaar is. Binnen twee weken komt ook de Engelstalige variant online om buitenlandse partijen van dezelfde informatie te kunnen voorzien.

Hiermee hopen wij wederom een stap te zetten om de grootste wereldwijde leverancier van elektrische rim drive motoren te blijven. Daarbij willen wij andere aanbieders het liefst één of meerdere stappen voor blijven, door:

  • Als eerste bedrijf een buitenboord systeem als serieproduct gereed te hebben met geïntegreerde rim drive motoren. Dit product is reeds bij ons beschikbaar.
  • Het aanbieden van een elektrisch draaibare rim drive motor. Dit product is naar verwachting in januari 2022 beschikbaar.
  • Ons dealer netwerk in hoog tempo te vergroten om wereldwijd dekking te kunnen aanbieden.

Daarnaast zijn wij verheugd dat het percentage ‘subsea motoren’ de laatste periode sterk is toegenomen. Klanten wisselen van leverancier en kiezen bewust voor onze producten vanwege de flexibiliteit van onze producten en de scherpe prijzen. Het zichtbaar tonen van dit type motoren op onze website moet een volgende stap in de juiste richting zijn.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden